e-Δημοσίευση : Ιστορία-Λογοτεχία-Παιδαγωγικά-Ειδική αγωγή

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Άλλοι συγγραφείς: Υφαντής, Ηλίας (Λίνος), Αδάμης, Ευθύμιος, Αμούργης, Αθηνόδωρος-Γιάννης, Χασιώτη, Μαρία, Μαστρογιάννης, Αλέξιος, Μαυροπούλου, Νεκταρία, Μπαλτάς, Θεόδωρος Σ., Ντάνου, Φωτεινή
Μορφή: Περιοδική έκδοση
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Μεσολόγγι : Εκδόσεις Γράμμα, 2022.
Πίνακας περιεχομένων:
  • Ιστορία-Λογοτεχνία Το Βραχώρι το 1645 μέσα από τα Οθωμανικά αρχεία: ονόματα οικογενειών, οικιστικά σύνολα και κοινωνικοοικονομικές συνθήκες/ Υφαντής Ηλίας (Λίνος) Το Αγρίνιο στο τέλος του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα/ Αδάμης Ευθύμιος Γενιά του '70 και λογοτεχνικά έντυπα: το παράδειγμα του περιοδικού Γράμματα και Τέχνες/Αμούργης Αθηνόδωρος-Γιάννης. Μια Μεσολογγίτικη λαογραφία: το πανηγύρι τ' Αη Συμιού, από τον beat ποιητή, Θωμά Γκόρπα.
  • Παιδαγωγικά-Ειδική Αγωγή Κινητικές και λεκτικές διαφοροποιήσεις.Προτάσεις για αντιμετώπιση της δυσπραξίας στο σχολείο και την οικογένεια/ Μαστρογιάννης Αλέξιος. Οι γονείς του παιδιού με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες-Πτυχές του ρόλου τους/ Μαυροπούλου Μαρία. Επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτίωσης στους φοιτητές / Μπαλτάς Σ. Θεόδωρος. Ο διευθυντής-ηγέτης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ο ρόλος του στη δημιουργία αποτελεσματικών σχολείων / Ντάνου Φωτεινή.